Dali Vino Art Gallery

Dali Vino или да пиете чаша вино докато рисувате и се забавлявате в новото Ви амплоа на Дали. Aрт галерии за рисуване Дали Вино се намират в София, Пловдив и Враца.

Програма за лоялни клиенти

DaliVino Loyalty е програмата за лоялност на DaliVino, която създадохме за Вас, нашите скъпи гости, доверяващи ни се от самото начало на нашата дейност.

CALENDAR
Календар
Галерии София
 • София ул. Винсент Ван Гог 7Dali Vino Van Gogh
 • София, район ВъзражданеDali Vino Center
 • Галерия Пловдив
 • Пловдив, Мол Марково Тепе, ет. 2 Dali Vino Пловдив
 • Галерия Враца
 • Враца ул.Лукашов 10, ниво 0 Dali Vino Враца
 • Подари ваучер!

  Изберете сума и повод
  Изберете за каква стойност ще бъде ваучера
  и повода, по който го подарявате.
  Посочете получателя на ваучера
  Следващата стъпка е да поставите имейл и име на получателя, както и Вашето име.
  Напишете пожелание
  Можете да напишете кратко послание
  до 400 символа.
  След това изпратете ваучера 🙂
  Вино и рисуване в арт галерия
  Dali Vino е идеалното съчетание на скритото във Вас творчество и приятен разговор, а тази очаквано добра комбинация се получава прекрасно в най-големия wine bar в София и Пловдив. Вижте се с любимите приятели, докато пиете чаша вино и рисувате предварително избрана картина.
  Различно забавление с приятели в арт кафе
  Не се притеснявайте, ако нямате опит - забавлението е единственото ни изискване. Вие организирайте приятната за Вас компания и запазете своите места, а ние ще се погрижим за всичко останало, като ще се постараем винаги да имате чаша вино в ръка.
  Нарисуваната картина остава за Вас
  Най-хубавото е, че можете да вземете своя шедьовър у дома, а от никой друг wine bar няма да си тръгнете с такъв спомен в ръка. Един от най-хубавите подаръци са лично сътворените. Затова не търсете просто бар, заповядайте в бар за рисуване Dali Vino.
  Различното парти в арт ателие за рисуване
  Обожаваме, когато изберете Dali VIno Art Gallery за важен за Вас ден. Рождени дни, момински партита, фирмени или тематични партита, свържете се с нас за специална оферта, за да имате най-цветното събитие в нашият арт бар.