Частно парти

Организирай своето частно парти при нас и дай воля на въображението си! Превърнете рожден ден за деца и възрастни, тиймбилдинг, моминско парти или корпоративно събитие в истински празник на вдъхновението в артистична атмосфера, създадена специално за вашия повод.

Рожден ден за деца и възрастни
Празник в творческа атмосфера, включващ всички необходими материали за рисуване, художник и хост, за около три часа, вино, картина по избор от календара, музика по избор, селектиран винен лист и кетъринг меню. При желание, може да си внесете торта и украса.
Тиймбилдинг/ Корпоративно събитие
С натрупания опит и ръководене на стотици ивенти, ние можем да ви предложим цялостно организиране на фирменото ви парти или тиймбилдинг за вас и вашите колеги. Потопете се заедно в света на изкуството, избирайки наша галерия в София и Пловдив или event space аулата на МВБУ с капацитет 120 човека. Ние ще създадем вашето събитие като осигурим всички необходими материали за рисуване, художник, хостеса, която да ви посрещне, чаша вино, каталог с картини, музика, селектиран винен лист и кетъринг меню. При желание, може да брандирате галериите ни с вашето лого.
Моминско парти
Направи този ден вълнуващ като избереш някоя от нашите галерии. Ние ще осигурим всички необходими материали за рисуване, художник и хост, за около три часа,вино, картина по избор от календара ни, музика по избор, селектиран винен лист и кетъринг меню. При желание, може да си внесете тематична украса.
КЪДЕ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ВАШЕТО ЧАСТНО СЪБИТИЕ
Галерия Център
  • Места: 27
  • Локация: бул. Ал. Стамболийски 86
Галерия Ван Гог
  • Места: 36
  • Локация: сградата на Международно висше бизнес училище ет. 3
Галерия Пловдив
  • Места: 35
  • Локация: мол Марково тепе ет. 2
Голяма аула /event space/
  • Организираме събития при предварително запитване
  • Места: от 50 до 120 човека.
  • Локация: Намира се в същата сграда на галерия van Gogh 7 /Международно Висше Бизнес Училище/.
Изнесено частно събитие
С натрупания опит и ръководене на стотици ивенти, ние можем да ви предложим цялостно организиране на фирменото ви парти или тиймбилдинг за вас и вашите колеги, на място в офиса или в ресторант, защо не и на открита тераса с гледка. Изберете мястото и оставете всичко останало на нас.