“Uncorck your creativity”
Нашият идеален кандидат за франчайз партньор притежава стремежа и мотивацията на предприемач, устрема към успех, желанието да следва доказана система и способността да се забавлява, докато прави това. От Франчайзополучателите не се изисква да притежават никакви артистични умения, за да се справят с управлението на галерия на DaliVino. A дългогодишният ни опит ни показва, че нашият модел се харесва на жени и мъже от всякаква възраст и професия.
Ако имате въпроси относно стартирането на собствен франчайз, моля свържете се с нас на:
Моб.тел:+359 889 957 077
или
Пишете ни на:info@dalivino.bg
Нашата бизнес концепция съчетава изкуството на обучението със забавление, настроение, динамични инструктори и стратегически насоки стъпка по стъпка. Нашите гости могат да изработят индивидуални произведения на изкуството, които с гордост да показват или подаряват. Концепцията рисуване и вино зарадва хиляди дами и господа с шедьоври, създадени от самите тях. Различна вечер за събиране с приятелки, идея за романтична среща, корпоративни тиймбилдинг събития, детски партита и много други поводи – DaliVino е свързано с преживяването и споделянето на забавни моменти с приятели и семейство, без да се изискват артистични умения! Изживяването е невероятно, а резултатите са повече от изненадващи!
Ние от DaliVino бихме искали да ви поканим да разгледате нашата възможност за франчайз. Търсим мотивирани, страстни и ориентирани към резултатите хора, които да си партнират с нас за разширяване на марката и концепцията на галерии за рисуване и вино DaliVino.

Бъдете собственик на галерия DaliVino

Ние ще ви предоставим тайната за успех на нашите Франчайзополучатели – цялостно ноу хау, което е достъпно само под марката на DaliVino. Всичко, което трябва да направите, е да дойдете с желание и готовност да започнете своя собствен успешен бизнес!

Параметри на франчайза
Първоначална инвестиция20 000 - 50 000лв
Месечна такса10% от месечния оборот
Срок на договора5 години

Ползи за нашите бъдещи франчайз партньори

Предимствата на закупуването на вече разработен и доказан франчайз са много и вие със сигурност ще ги получите и с франчайза на DaliVino. Ние ще ви помогнем с всеки един етап от процеса на работа и ще дадем отговор на всеки ваш въпрос.

1Разпознаваемост на бранда DaliVino
Стремежът на целия екип на DaliVino е да правим света по-хубав и цветен. За една наистина различна вечер във вашия град! Ние сме едно от най-разпознаваемите и познати имена в сферата на рисуването и виното. Идея за частни партита, тиймбилдинги и корпоративни събития. Винаги различни с DaliVino Art Gallery!
2Обучения
Всеки художник, служител, както и мениджърът на галерията, ще премине през обстойно обучение, което да го запознае с нашите методи на работа. Франчайзополучателят ще бъде обучен на нашите техники за подбор и мотивация на персонала, ще се запознае с маркетинг стратегията ни, ще познава отлично софтуера за работа, както и административните процеси. Нашата система за онлайн резервации е лесна за използване, така че клиентите няма да имат проблеми с резервирането на събития във вашия франчайз обект. Функцията за сигурно плащане позволява на клиентите да резервират с увереност.
3Know-how на DaliVino
Когато изберете франчайза на DaliVino, вие ще се запознаете с нашите практики, процеси и процедури, които ни правят лидери на пазара в сферата. За нас е важно да можем да предадем знанията си на Франчайзополучателите, за да ви спестим бъдещи главоболия и грешки. С цел да ви предадем всички наши знания, ние сме създали Оперативен наръчник за добрите практики, организацията и управлението на вашата бъдеща галерия за рисуване и вино DaliVino.
4Реклама и маркетинг
Ние от DaliVino ще ви оказваме постоянна подкрепа в рекламата и маркетинга, като сме заложили дейности както на локално, така и на национално ниво. Когато говорим за реклама на местно ниво, ние ще ви дадем всички инструменти и добри практики за нейното имплементиране, както и подходящите канали за целта.
5Подкрепа и текущи обучения
За да можем да предоставим на всички наши партньори актуална и важна информация за бранша, както и тенденциите на пазара, ние ще организираме текущи обучения, както и постоянна подкрепа. Екипът на DaliVino ще бъде насреща за всички ваши въпроси, за да може да развиете една наистина успешна галерия за рисуване и вино.
6Допълнителни преференции
Екипът на DaliVino ви гарантира преференциални цени и условия за оборудването на вашата бъдеща галерия. Освен това, ние ще се грижим да ви информираме за иновациите и новостите в сферата, която може да подобри вашия работен процес и качеството на услугите предлаганите във франчайз обекта.

Сбъднете мечтите си днес!

Очакваме с нетърпение да ви посрещнем в семейството на DaliVino като собственик на франчайз обект от нашата верига. Кандидатствайте още днес, като попълните нашия онлайн формуляр, или се свържете с Франчайз мениджъра на имейл:

Франчайз мениджър

    Форма за запитване на франчайза: