CALENDAR
Календар
Dali Vino Cocktails

Dalivino Cocktails се роди от вдъхновяващите събития на DaliVino Garden. Johnnie Walker ще се грижат за доброто ни настроение с три вида коктейли Highball. Всичко това ще се случи в луксозната обстановка в Sofia Ring Mall. Johnnie Walker и техните бармани ще ни правят вдъхновяващи Highball коктейли, а ние ще рисуваме нашите шедьоври всеки уикенд през септември.

Dali Vino Garden

Dali Vino Garden беше засадена във време, когато светът беше коронован. Но вирусът на изкуството и рисуването и имунитетът на творческото вино надделяха. Днес можете да се наслаждавате на нашите събития, които ще се провеждат в различни градини и амфитеатри в София и цялата страна.

Dali Vino Paradise

Втората арт галерия за рисуване беше плануванa, но не по-малко вълнуващо, се появи малко след пролетта на 2019 г. Мисията ѝ е да увеличи вдъхновението сред още не открили себе си творци в нови земи в град София на улица „Сребърна 2а“, партер.

Dali Vino Center

Dali Vino Art Gallery се роди края на 2018 г. от много вдъхновение, креативност и няма да крием – доста празни бутилки вино. Намери своето бяло място на картата на София, бул. Ал. Стамболийски 84/86 в сграда на годината Urban model (срещу Mall Sofia), където може да бъде открит и днес.

Dali Vino Plovdiv

Арт галерия “Дали Вино Пловдив“ Ви предоставя възможността да влезете в ролята на професионален художник докато пиете чаша хубаво вино. Необходимо е само да изберете любима картина от календара, да запазите своето място и да ни посетите в мол Марково тепе, ет.2, в град Пловдив.

Dali Vino Online

Изкуството е необходимо във всеки дом, затова DaliVino Ви предлага онлайн рисуване! Насладете се на арт терапия в удобството на вашия дом.