CALENDAR
Календар
Dali Vino Pop-Up

Властелинът на пръстените или властелинът на картините? Вече имаме нова pop-up галерия в Sofia Ring Mall, където ще можете да рисувате непреходни картини и пиете арт вино. Това е галерията, където ще споделите истинската си любов и ще се сгодите с изкуството.

Dali Vino Paradise

Втората арт галерия за рисуване беше плануванa, но не по-малко вълнуващо, се появи малко след пролетта на 2019 г. Мисията ѝ е да увеличи вдъхновението сред още не открили себе си творци в нови земи в град София на улица „Сребърна 2а“, партер.

Dali Vino Center

Dali Vino Art Gallery се роди края на 2018 г. от много вдъхновение, креативност и няма да крием – доста празни бутилки вино. Намери своето бяло място на картата на София, бул. Ал. Стамболийски 84/86 в сграда на годината Urban model (срещу Mall Sofia), където може да бъде открит и днес.

Dali Vino Online

Рисувайте онлайн в удобството на вашия дом, като следвате стъпка по стъпка инструкциите на наша художничка на живо! Ще може да задавате Вашите въпроси онлайн! DaliVino на територията на цялата страна онлайн галерия.

Dali Vino Plovdiv

Арт галерия “Дали Вино Пловдив“ Ви предоставя възможността да влезете в ролята на професионален художник докато пиете чаша хубаво вино. Необходимо е само да изберете любима картина от календара, да запазите своето място и да ни посетите в мол Марково тепе, ет.2, в град Пловдив.