CALENDAR
Календар
Dali Vino Van Gogh

DALIVINO PARADISE се нуждаеше от по-красива гледка и тераса под небето, затова от 28 юни сме на ново място – ул. Винсент Ван Гог 7. Политаме още по-високо с възможности за по-големи събития, открита тераса, кетъринг меню и цели 7 паркоместа.

Dali Vino Center

Dali Vino Art Gallery се роди края на 2018 г. от много вдъхновение, креативност и няма да крием – доста празни бутилки вино. Намери своето бяло място на картата на София, бул. Ал. Стамболийски 84/86 в сграда на годината Urban model (срещу Mall Sofia), където може да бъде открит и днес.

Dali Vino Vratsa

Dali Vino Vratsa e арт галерия за рисуване, където ще разберете из основи творбата срещу Вас, защото Вие ще сте нейния художник в артистична атмосфера и специално селектирана музика .Чашата вино е вдъхновението на артиста и тайните на Балкана. За нас креативността не е хоби, а начин на живот. Дали вино полита с врачанските орли. Ще се лее изкуство и гради колорит,защото няма по живописен и автентичен район в България.

Dali Vino Plovdiv

Арт галерия “Дали Вино Пловдив“ Ви предоставя възможността да влезете в ролята на професионален художник докато пиете чаша хубаво вино. Необходимо е само да изберете любима картина от календара, да запазите своето място и да ни посетите в мол Марково тепе, ет.2, в град Пловдив.

Dali Vino Garden

Dali Vino Garden беше засадена във време, когато светът беше коронован. Но вирусът на изкуството и рисуването и имунитетът на творческото вино надделяха. Днес можете да се наслаждавате на нашите събития, които ще се провеждат в различни градини и амфитеатри в София и цялата страна.

Dali Vino Pop-Up

Властелинът на пръстените или властелинът на картините? Вече имаме нова pop-up галерия в Sofia Ring Mall, където ще можете да рисувате непреходни картини и пиете арт вино. Това е галерията, където ще споделите истинската си любов и ще се сгодите с изкуството.