CALENDAR
Календар
Dali Vino Online

DaliVino Art Gallery ви предлага онлайн рисуване вкъщи. Подарете си арт терапия у дома и нарисувайте своя шедьовър с онлайн връзка на живо от галерията и инструкциите на нашите художници. Рисуването никога не е било по-удобно и по-достъпно.

Dali Vino Center

Dali Vino Art Gallery се роди края на 2018 г. от много вдъхновение, креативност и няма да крием – доста празни бутилки вино. Намери своето бяло място на картата на София, бул. Ал. Стамболийски 84/86 в сграда на годината Urban model (срещу Mall Sofia), където може да бъде открит и днес.

Dali Vino Paradise

Втората арт галерия за рисуване беше плануванa, но не по-малко вълнуващо, се появи малко след пролетта на 2019 г. Мисията ѝ е да увеличи вдъхновението сред още не открили себе си творци в нови земи в град София на улица „Сребърна 2а“, партер.

Dali Vino Plovdiv

Арт галерия “Дали Вино Пловдив“ Ви предоставя възможността да влезете в ролята на професионален художник докато пиете чаша хубаво вино. Необходимо е само да изберете любима картина от календара, да запазите своето място и да ни посетите в мол Марково тепе, ет.2, в град Пловдив.

Dali Vino Pop-Up

Властелинът на пръстените или властелинът на картините? Вече имаме нова pop-up галерия в Sofia Ring Mall, където ще можете да рисувате непреходни картини и пиете арт вино. Това е галерията, където ще споделите истинската си любов и ще се сгодите с изкуството.