VOUCHERS
Ваучери

Подаръчен ваучер | Creative Gift Cart

Нашият Creative gift, Ви дава възможност да подарите 3 часа сред четки и бои с приятели добри. Подарък, за който ще се говори дълго и остава траен спомен в душата. Dali Vino – Uncorck Your Creativity !

DaliVino_vaucher
Creative Gift Card

Гифт картата представлява специален подаръчен ваучер, чрез който може да зарадвате по един по-нестандартен начин своите любими хора, приятели или роднини. Тя Ви дава възможност да подарите един оригинален подарък на Ваш любим човек. На всеки му се е случвало да избира подаръци и то за хора, които си имат всичко или за такива, за които имате твърде малко информация от какво имат нужда. С гифт картата на Dali Vino Вие подарявате една уникална емоция на Ваш любим човек. Нужно е само да определите стойността на ваучера, а изборът на събитие остава негов.

Име на картата
Важно!
Не е необходимо да носите принтирано копие от Вашия ваучер, след като веднъж сте го регистрирали в нашия сайт. Той е предназначен да бъде използван онлайн през уеб сайта dalivino.bg
Молим, в случай че имате въпроси относно предлаганата от нас гифт карта, първо да прочетете седемте най-често задавани въпроса и да се свържете с нас само, ако не намирате Вашия въпрос или имате друго питане!
За каква сума мога да закупя Гифт карта?
Гифт картата на DaliVino е с много гъвкави възможности и Ви дава възможност да поставите сума по Ваш избор с едно единствено условие - сумата да бъде с минимална стойност от 39 лева. Картата дава възможност и за доплащане в случаите, в които сумата заложена в нея е по-малка от желаната заявка, като се заплаща само разликата.
Може ли Гифт картата да се използва повече от веднъж?
Гифт картата може да се използва повече от веднъж, т.е. до изчерпване на сумата или до изтичане на активността на ваучера. След всяка покупка собственика на картата може да провери колко е оставащата наличност на ваучера в профила си.
Колко време е валиден ваучера?
Гифт картата трябва да бъде използвана в срок от 3 месеца след нейното закупуване.
Може ли да се запази повече от едно място за едно събитие с един ваучер?
Ваучерът позволява да се закупува повече от едно място за дадено събитие, както и да се закупуват места за различни събития. Важно е само сумата в него да е достатъчно. В случай, че сумата на ваучера е по-малко може да си доплатите разликата(онлайн).
Как мога да заплатя Гифт карта?
Гифт картата може да се заплати онлайн или по банков път. Повече информация може да получите в раздел "Начини на плащане". След успешно заплащане Вие получавате известие, че сте закупили успешно картата, а лицето, на което я подарявате ще получи същата на избран от Вас ден по имейл.
Как се подарява Гифт карта?
По време на закупуване на Гифт картата, Вие избирате сумата, която желаете да заредите. Може да изберете и дизайн, според повода за подаръка. Следващата стъпка е да поставите имейл и име на получателя, както и Вашето име. Може да напишете кратко послание до 400 символа. След като извършите превода, ще получите имейл за потвърждение, че поръчката е успешна. Ваучерът получавате веднага след неговото заплащане. Пристига при човека, за когото е предназначен на посочения от Вас имейл. Имейлът може да бъде този на човека, за когото е предназначен ваучера или да поставите Ваш и след това да го препратите или да принтирате ваучера на хартиен носител и да го подарите. Изборът е Ваш. В случай, че изберете варианта да поставите имейл на човека, за когото е предназначен ваучера, то може да изберете дата, на която да получи имейла, като маркирате отметката “Отложено изпращане” и изберете дата.
Когато имам ваучер мога ли да дойда на място без да запазвам през уеб сайта?
Ваучерът не отменя нуждата да си запазите място за дадено събитие. Той е друг вид платежен метод. Ако дойдете на място в някоя от нашите галерии без предварително да сте си запазили място, можем да приемем ваучера само при условие, че имаме свободни места.