VOUCHERS
Ваучери

Подаръчен ваучер | Creative Gift Cart

Нашият Creative gift Ви дава възможност да подарите 3 часа сред четки и бои с приятели добри. Подарък за който ще се говори дълго и остава траен спомен в душата. Dali Vino – Uncorck Your Creativity !

DaliVino_vaucher
Creative Gift Card

Гифт картата представлява специален подаръчен ваучер, чрез който можете да зарадвате по един по-нестандартен начин своите любими хора, приятели или роднини. Тя Ви дава възможност да подарите един оригинален подарък на Ваш любим човек. На всеки му се е случвало да избира подаръци и то за хора, които си имат всичко или за такива, за които имате твърде малко информация от какво имат нужда. С гифт картата на Dali Vino Вие подарявате една уникална емоция на Ваш любим човек. Нужно е само да определите стойността на ваучера, а изборът на събитие остава негов.

Име на картата
За каква сума мога да закупя Гифт карта?
Гифт картата на DaliVino е с много гъвкави възможности и Ви дава възможност да поставите сума по Ваш избор с едно единствено условие - сумата да бъде с минимална стойност от 35 лева. Картата дава възможност и за доплащане в случаите, в които сумата заложена в нея е по-малка от желаната заявка, като се заплаща само разликата.
Може ли Гифт картата да се използва повече от веднъж?
Гифт картата може да се използва повече от веднъж, т.е. до изчерпване на сумата или до изтичане на активността на ваучера. След всяка покупка собственика на картата може да провери колко е оставащата наличност на ваучера в профила си. Гифт картата трябва да бъде използвана в срок от 3 месеца след нейното закупуване.
Как мога да заплатя Гифт карта?
Гифт картата може да се заплати онлайн или по банков път. Повече информация можете да получите в раздел "Начини на плащане". След успешно заплащане Вие получавате известие, че сте закупили успешно картата, а лицето, на което я подарявате ще получи същата на избран от Вас ден по имейл.
Как се подарява Гифт карта?
По време на закупуване на Гифт картата Вие избирате сумата, която желаете да заредите. След това избирате повода, по който я подарявате. Следващата стъпка е да поставите имейл и име на получателя, както и Вашето име. Можете да напишете кратко послание до 400 символа. След като извършите превода ще получите имейл за потвърждение, че поръчката е успешна.